×
  • Home
  • 3 Bijzondere verzendverpakkingen voor Sinterklaasgeschenken

3 Bijzondere verzendverpakkingen voor Sinterklaasgeschenken

verzendoosje_hoefijzer

De decembermaand staat voor de deur. Een maand die veel bedrijven en organisaties gebruiken om personeel en relaties eens extra te verwennen. Bijvoorbeeld met een leuk Sinterklaasgeschenk. Deze worden niet alleen uitgedeeld. Ook per post worden vele geschenken verzonden. Leuk om eens een bijzondere verzendverpakking te kiezen om de cadeautje van de Sint in te verzenden.

Hou je taai mailbox

Hou je taai - mailbox

Taaitaai is natuurlijk traditioneel gezien een écht sinterklaasproduct. Laat de ontvanger door middel van deze box weten dat je aan hem of haar denkt: Hou je taai! Leuk voor bedrijven die het érg druk hebben tijdens de feestdagen en zo medewerkers even een hart onder de riem willen steken. Even laten weten dat je aan ze denkt. Maar natuurlijk ook toepasbaar op tal van andere manieren.

Maak de box nog persoonlijker met een zelf ontworpen kaart of een geheel eigen inlay. Bekijk zelf de mogelijkheden.

Meer informatie: Hou je taai mailbox »

Amerigo’s gelukshoefijzer

verzendoosje_hoefijzer

Wil jij collega’s extra veel geluk toewensen? Dat kan met het hoefijzer van Amerigo uitstekend. Een erg leuk alternatief op de chocoladeletter, waar overigens niks mis mee is. Maar we kunnen ons voorstellen dat je na jaren van chocoladeletters eens voor iets anders wilt gaan. Een ideaal formaat om in ons verzenddoosje op de mat te laten vallen.

Ook deze verzendverpakking is uitgevoerd geheel in Sinterklaasstijl en kan voorzien worden van een zelf ontworpen kaart.

Meer informatie: Amerigo’s gelukshoefijzer »

Sinterklaas maildoosje

nieuw_verzenddoosje_met_sintlekernijen

We lieten je al het verzenddoosje met daarin het enige echte hoefijzer van Amerigo zien. Maar wanneer je geen paardenfan bent, of gewoon liever een ander vulling van het doosje ziet, is dit natuurlijk ook mogelijk. Je bepaalt zelf wat je verzend met het Sinterklaas maildoosje.  Keuze uit diverse Sinterklaaslekkernijen.

Meer informatie: Sinterklaas maildoosje »

Creativiteit in een postmailing

We hebben je een drietal van onze sinterklaasgeschenken laten zien die zich uitstekend lenen voor een postmailing in de decembermaand. Voor veel bedrijven en organisaties ontzettend leuke cadeau’s om bij personeel of relatie op de deurmat te laten vallen.

Ben jij op zoek naar een geschenk dat nauwer aansluit op jouw bedrijf? Heb jij een bepaald idee en ben je benieuwd of binnen jouw budget jouw idee gerealiseerd kan worden? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee en zetten onze creativiteit met alle liefde in om jouw perfecte geschenk te realiseren.