×
  • Home
  • De 3 lekkerste chocoladeletters

De 3 lekkerste chocoladeletters

chocoladeletter-karamel-zeezout

Je kunt chocoladeletters bestellen in alle soorten en maten, smaken en vormen. Bij banketletters.nl hebben wij een zeer ruim assortiment aan chocoladeletters en zijn wij al jaren dé leverancier voor jouw letters! Je kunt bij ons rekenen op topchocolade. Maar welke lekkers zijn nu het lekkerst? We hebben een aantal heerlijke chocoladeletters voor je uitgelicht. Dat neem natuurlijk niet weg dat de andere varianten ook zeer goed gewaardeerd worden.

1) Chocoladeletter Karamel Zeezout

chocoladeletter-karamel-zeezout

Erg in trek tijdens de laatste editie van het Sinterklaasfeest. Toen nieuw in ons assortiment: de Chocoladeletter S Karamel Zeezout. Een heerlijke en zeker vernieuwende smaak voor wie eens wil afwisselen met de standaard melkchocoladeletter. Iets voor jou? Je zult er geen spijt van krijgen!

Bekijk de Chocoladeletter Karamel Zeezout »

2) Chocoladeletter met decoratie

deco chocoladeletter

Bij het eten van deze heerlijke ambachtelijk handgemaakte gemaakte chocoladeletter proef je absolute kwaliteit. Versierd met decoratie die niet alleen voor de sier is, maar ook heerlijk smaak. Een ultieme chocoladeletter die gewaardeerd wordt door iedereen die zijn tanden erin zet.

Bekijk de video die wij maakten. Hierin zie je hoe onze chocoladeletters met de hand gemaakt worden. De tijd en liefde die erin wordt gestopt proef je zeker!

3) Nutella chocoladeletter

Chocoladeletter-S-Nutella

Deze chocoladeletter heeft een hoop los gemaakt bij de echte Nutella lovers. Hij bestaat inderdaad echt! Een overheerlijke chocoladeletter gevuld met… Nutella! Veel van onze relaties waren erg enthousiast over deze toevoeging aan onze letterassortiment.

Ga naar de Nutella chocoladeletter »

Chocoladeletters in een persoonlijk jasje

Vrijwel al onze chocoladeletters kun je bestellen in je eigen huisstijl. Dat wil zeggen dat je de verpakking op de een of andere manier zelf kunt vormgeven. Wel zo leuk als jouw bedrijf of organisatie een chocoladeletter cadeau doet. Het geeft je de mogelijkheid een persoonlijke boodschap mee te geven én je werkt aan het imago van je bedrijf. Kijk bij de letters naar de mogelijkheden!