×
  • Home
  • Banketletter versturen, kan dit wel?

Banketletter versturen, kan dit wel?

banketletter-oven

Je denkt natuurlijk;

  • Hoe komen ze dan heel aan, breken ze niet tijdens de levering?
  • Zijn ze nog wel vers bij aankomst?
  • Kan ik ze ook zelf ophalen?
  • Sturen jullie de banketletters ook direct naar mijn relaties?

Al deze vragen zijn zeer valide, en wij hebben daar natúúrlijk ook over nagedacht. Hier is hoe wij deze vraagstukken aanpakken;

Hoe komen ze dan heel aan, breken ze niet tijdens de levering?

Wij doen banketletters altijd netjes in een omdoos verpakken. Jouw volledige bestelling wordt vervolgens altijd per pallet gestapeld en met extra stevige plastic rol omgepakt zodat deze niet tot nauwelijks kan bewegen. De pallet wordt in zijn geheel bij je geleverd. Het plastic draagt zorg voor een droge en intacte levering.

Zijn ze nog wel vers bij aankomst?

Onze banketletters hebben wij niet op voorraad. Onze bakkerij ook niet. Jouw banketletters worden namelijk pas gebakken op het moment dat jij de order doorgeeft. Je hebt niet te maken met banketletters die al een week liggen te leggen in een warenhuis. Je proeft het verschil écht met de banketletters van de supermarkt. De letters worden bij wijze van spreken nog warm ingepakt.

Kan ik ze ook zelf ophalen?

Dat kan wel mits je in de buurt van Alblasserdam bent en een groot genoeg vervoersmiddel hebt om de banketletters mee te vervoeren. Je bent natuurlijk altijd welkom om eens langs te komen om de mogelijkheden te bespreken!

Sturen jullie de banketletters ook direct naar mijn relaties?

Het is waar dat wij inderdaad met een mailingslijst ook direct naar jouw relaties kunnen sturen. Helaas doen wij dat niet met banketletters juist vanwege de eerste vraag. Wij kunnen op deze manier niet garanderen dat de banketletters in 1 stuk aankomen bij jouw relaties. En trouwens, een banketletter is natuurlijk veel leuker om persoonlijk te geven, toch? 😉

 


Bekijk ons aanbod banketletters hier.