×
  • Home
  • Banketletters warm maken, wat is de beste manier?

Banketletters warm maken, wat is de beste manier?

Banketletters serveren

Warm of koud

Graag zouden wij de banketletters direct uit de oven bij je brengen. En tot op zekere hoogte gebeurd dit ook wel, maar logistiek gezien is het onmogelijk om ze zó snel te bezorgen dat ze nog warm zijn. Daarom willen wij je wat tips geven om de banketletters alsnog warm te kunnen serveren via verschillende methodes! “zijn ze koud niet lekker dan?” Ja natuurlijk zijn ze koud ook superlekker! 🙂 Maar juist omdat onze banketletters op order worden gebakken, en dus écht vers zijn, geeft de warmte het net dat beetje extra’s. Daarom de volgende tips:

Oven

Wij raden aan om de oven voor te verwarmen op 175 °Celsius. Plaats de banketletter zo’n 5 tot 10 minuten op een bakplaat om deze lauw tot warm te serveren. De smaak van amandelspijs komt zo het beste tot zijn recht.

Magnetron

Je kunt ervoor kiezen om de banketletter in de magnetron te verwarmen. Houd er wel rekening mee dat bladerdeeg in de magnetron slap wordt. Heb je geen andere opties en wil je hem toch graag warm, dan is dit een optie. Laat hem zo’n 30-40 seconden op 800 Watt opwarmen. Doe dit niet veel langer want met een magnetron heb je het risico dat de amandelspijs te heet wordt of zelfs verbrand.

Verwarming

Een traditionelere manier van opwarmen is de verwarming. Dit komt wel goed uit want deze staat tijdens de koude wintermaanden toch wel aan! Verwikkel de banketletter in aluminiumfolie en plaatst deze op de verwarming. Laat deze een 20 minuten liggen of tenzij je van een goed gestookt huis houdt misschien maar een 10 minuten. Je banketstaaf is dan wel klaar!

Voorbeelden

Zo voor de feestdagen (of zoals wij ze noemen: “Geefdagen”) ben je natuurlijk druk op zoek naar ideeën om weg te geven aan je relaties / klanten / collega’s.  Hieronder kun je een greep uit ons assortiment vinden. Alle letters zijn van dezelfde kwaliteit verzekerd.

 

roomboter kerstkrans Deze verrukkelijke roomboter kerstkrans bestaat uit roomboter bladerdeeg, gevuld met zuivere amandelspijs. Je hebt de mogelijkheid uit twee soorten kerstkransen;
– De klassieke kerstkrans met schaafsel topping
– De klassieke kerstkrans met vruchten topping.
Bekijk de Roomboter kerstkrans hier
kerst banketstaaf Deze overheerlijke kerst banketstaaf is gemaakt met echte roomboteramandelspijs, afgewerkt met gebruineerde amandelen en bestrooid met poedersuiker. Deze banketletter weegt 250 gram en komt in een leuke rood/witte kerstdoos. Bekijk de Kerst Banketstaaf hier
Roomboter amandelletter 3 in 1 De drie banketletters worden samen verpakt in een geschenkdoos. Naar wens kunnen wij de doos voorzien van een eigen ontwerp sticker. Zo heb je de ruimte om een bedrijfslogo en/of korte boodschap achter te laten. Bekijk de Roomboter amandelletter 3 in 1 hier
Banketletter S of M Omze heerlijke roomboteramandelletters zijn van echte bakkerskwaliteit. Deze heerlijke amandelletter is gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Wij garanderen een letter van topkwaliteit! Bekijk de Banketletter s of m hier

 

Fijne geefdagen!!