×
  • Home
  • Chocoladeletters laten bezorgen op de deurmat

Chocoladeletters laten bezorgen op de deurmat

chocoladeletter decoratie 200gr

Wil je chocoladeletters geven aan personeelsleden of zakelijke relaties, of misschien voor een ander doel? Hoe gaaf is het om ze te laten bezorgen, thuis op de deurmat.  Of  bij je klant op kantoor natuurlijk. Met een doosje geheel in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie kan het niet meer stuk. Op het doosje of door middel van een kaart voeg je een boodschap toe om het cadeau nog persoonlijker te maken. Enthousiast geworden? we vertellen je graag de mogelijkheden.

Bezorgen op basis van adressenbestand

Wanneer je chocoladeletters wilt laten bezorgen, kun je bij ons jouw adressenbestand aanleveren. Wij zorgen ervoor dat de chocoladeletters op de afgesproken datum met de post worden verzonden. Zo kun je zelf bepalen wanneer de chocoladeletters bezorgd worden. Eenvoudig toch?

Je hoeft alleen jouw wensen met betrekking tot de chocoladeletter door te geven, het adressenbestand en de gewenste bezorgdatum. wij verzorgen de rest!

Neem gerust telefonisch contact op, wij leggen je graag de mogelijkheden uit. Je kunt ons ook per e-mail bereiken via verkoop@banketketters.nl. Of vul direct het offerteformulier in.

Eigen verpakking, bedrukking in eigen huisstijl

chocoladeletter eigen verpakkingchocoladeletter Dekra

Hoe leuk is het als de chocoladeletter die jij verzend ook nog eens verpakt gaat in een eigen verpakking. Wij kunnen vele chocoladeletters personaliseren. Of het nu gaat om een klein 40 grams lettertje of een luxe chocolade letter met heerlijke decoratie. Wij hebben er leuke verpakkingsmogelijkheden voor, met de optie tot eigen bedrukking. All-over bedrukte doosjes, sleeves, topkaartjes, bijgevoegde kaarten, en zo voort.

Ruim assortiment Chocoladeletters

chocoladeletter-cookie-fudge

Op banketletters.nl hebben wij een ruim assortiment chocoladeletters. Van kleine weggeeflettertjes tot luxe gedecoreerde chocoladeletters die uitermate geschikt zijn als luxe geschenk. In eigen verpakking, met logo bedrukking en ga zo maar door. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons volledige assortiment chocoladeletters.

Heb je vragen over het laten bezorgen van chocoladeletters, onze service of onze producten? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord!