×
  • Home
  • De leukste zakelijke geschenken voor Sinterklaas

De leukste zakelijke geschenken voor Sinterklaas

Sinterklaas pallet

Al moet je op de komst van Sinterklaas nog een paar maandjes wachten. Je kunt maar nooit op tijd beginnen met het uitkiezen van het leukste zakelijke geschenk om te geven in de Sinterklaastijd. Hier een aantal van de leukste ideeën voor Sinterklaasgeschenken.

Chocoladeletter S – eigen design print Chocoladeletter S, eigen opdruk

Een van de leukste zakelijke geschenken voor de tijd van Sinterklaas. Een chocoladeletter met eetbare full colour bedrukking. Zo heb je een heel lekker en ook nog eens heel leuk geschenk weg dat geheel aansluit op de huisstijl van jouw bedrijf. Een chocoladeletter mag natuurlijk niet ontbreken tijdens Sinterklaas!

Het SinterklaashuisHet Sinterklaashuis

Wees dit jaar wel heel origineel en geef dit leuke Sinterklaashuis weg met diverse Sintlekkernijen erin. Een houten grachtenpand, dat zelfs ook dienst kan doen als wijnkist, zal zeker opvallen bij collega’s en/of klanten. En extra als het grachtenpand gepersonaliseerd is naar de kleuren van jouw bedrijf of organisatie met jouw logo erop. Val dit jaar een keer op met een prachtig Sinterklaasgeschenk!

Jute zak met strooigoedJute zak met strooigoed

Speel dit jaar voor piet en geef een jute zak met heerlijk strooigoed en andere lekkernijen. Zorg voor een goede Sinterklaas sfeer op kantoor met dit jute zakje strooigoed. Dit zakje, samen met een gepersonaliseerd kaartje, is een perfect zakelijk geschenk. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Kijk hier voor alle jute zakjes met heerlijk strooigoed.

Mini Europallet AmerigoMini europallet Amerigo

Een goed gevuld Sinterklaaspakket, de mini europallet Amerigo. Met keuze uit verschillende vullingen is dit leuk uitziende pakket lekker voor iedereen! Het openen van een doosje zonder te weten wat erin zit zorgt voor de nodige nieuwsgierigheid bij elke ontvanger, dit is de kracht van de mini europallet Amerigo!

Blikje met kruidnoten of strooigoedBlikje strooigoed

Iets lekkers weggeven maar ook iets waarmee jij gedurende een langere periode exposure kunt krijgen? Dit blikje met kruidnoten of strooigoed is daar erg geschikt voor. Dit blik, heerlijk gevuld met kruidnoten of strooigoed, kan volledig gepersonaliseerd worden naar de stijl van jouw bedrijf. De kracht van een blik is dat het lang mee gaat en opnieuw gevuld kan worden. Niemand zal een mooi blik zomaar weggooien dus creëer op die manier lange exposure met het weggeven van dit leuke Sinterklaasgeschenk.

Sinterklaas per postSInterklaas per post

Zoek je iets dat heel leuk is en door het hele land bezorgd kan worden, dan is dit wat je zoekt! Een zakelijk geschenk dat te verzenden is per post. Met een prachtig kaartje in de doos is het ook nog eens heel persoonlijk. Verras klant en collega met een heerlijk maildoosje met kruidnoten. Meer weten? Klik hier voor alle leuke geschenken in verzendverpakking!