√ó
  • Home
  • Geef een gevulde blik of pot met lekkers weg!

Geef een gevulde blik of pot met lekkers weg!

Chocoladeletter blik A t/m Z

Ben je op zoek naar een origineel sinterklaasgeschenk? Denk dan ook eens aan een blik of snoeppot, gevuld met diverse Sinterklaas lekkernijen, zoals: strooigoed, kruidnoten, taai taai, speculaas en chocolaletter. Alle snoeppotten en blikken worden gepersonaliseerd met een logo of opmaak in bedrijfseigen huisstijl. Door een blik of (snoep)pot te schenken zorg je er voor dat jij en/of de organisatie niet zomaar vergeten wordt. Een blik/pot heeft namelijk een lange bewaarwaarde en zal, nadat de inhoud op is, nog lang gebruikt worden als snoeppot, pennenbakje, voorraadblik, etc.

Geschenkblik voor Sinterklaas

Geschenkblikken zijn er in diverse formaten en verkrijgbaar met diverse vullingen. Een cadeau dat je volledig zelf kunt samenstellen. Naar smaak, maar ook naar budget! Het kleinste blikje wordt gevuld met ca. 100 gram strooigoed of kruidnoten. Een leuk formaat om uit te delen aan klant en collega. Het grootste blik is daarentegen zo groot dat je collega’s en klanten het sinterklaasgeschenk kunnen delen. Dit blik wordt gevuld met wel ca. 350 gram strooigoed of kruidnoten.

Gevulde snoeppotten

Een snoeppot voor op de balie, de afdeling, kantine of in de vergaderruimtes. Heet klanten en bezoekers een warm welkom met een smakelijke traktatie bij binnenkomst! Maar ook je personeel en collega’s mogen verwend worden met een goed gevulde snoeppot op kantoor.

Een gevulde pot met sinterklaas lekkernijen is ook een mooi relatiegeschenk om te laten bezorgen bij je klantrelaties. De snoeppot, met jullie bedrijfslogo en persoonlijke boodschap, zal op kantoor komen te staan

Ook de potten zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten: van de klassieke ronde snoeppot tot een stevige glazen stolp in 3 formaten. Een pot gevuld met strooigoed of kruidnoten? Of liever een andere vulling? Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw sinterklaasgeschenken.

Bekijk hier alle gevulde blikken en potten >>

Vulling naar keuze

Standaard worden veel blikken en potten gevuld met strooigoed of kruidnoten, maar uiteraard zijn andere vullingen ook mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van taai taai of de klassieke pepernoten?

Er is zelf een blik dat het perfecte formaat heeft om er een chocoladeletter in te verpakken. Zo maak je van een chocoladeletter een wel heel bijzonder geschenk! Het chocoladeletterblik wordt uiteraard gepersonaliseerd met een logo of opmaak in bedrijfseigen huisstijl. Direct bedrukt op de bovenzijde van het blik!