×
  • Home
  • Luxe chocoladeletters voor personeel of gewaardeerde relaties

Luxe chocoladeletters voor personeel of gewaardeerde relaties

chocoladeletter cookie fudge

Luxe chocoladeletters zijn heerlijke cadeaus om te ontvangen als presentje in de aanloop naar 5 december. Erg geschikt om weg te geven aan personeel of zeer gewaardeerde relaties. We hebben een heel aantal chocoladeletters in ons assortiment en lichten graag een aantal van deze letters uit voor je. Zo kun jij een goede keuze maken uit deze heerlijke chocoladegeschenken van de Sint.

Chocoladeletter S met decoratie

Chocoladeletter S met decoratie

Het mag dan misschien een standaard chocoladeletter zijn, de S, maar dat is de kwaliteit van de chocolade én de decoratie zeker niet. Dit is een heerlijke handgemaakte chocoladeletter van de ambachtelijke bakker. Kwaliteit verzekerd. In onderstaand filmpje kun je zelf zien hoe onze chocoladeletters worden gemaakt.

Hier vind je meer informatie: chocoladeletter met decoratie.

Chocoladeletter Specials

chocoladeletter cookie fudge

Wij hebben meerdere soorten ‘specials’ in ons assortiment. Deze kennen variaties in smaak en decoratie. Kijk maar eens tussen de speciale chocoladeletters. Witte, pure en melkchocolade met heerlijke toppings en vullingen. Denk aan noten, praline, karamel zeezout, Nutella en meer! Voor de echte liefhebber dus.

Opgespoten chocoladeletter XXL

grote_chocoladeletters

Wil je dit jaar gaan voor een chocoladeletter van een gigantisch groot formaat, met heerlijke decoratie? Ga dan voor onze opgespoten chocoladeletter XXL. Niet het standaard formaat, integendeel. Deze grote chocoladeletter heeft een hoogte van zo’n 25 centimeter! Leg dat maar eens naast een normaal formaat letter.

Chocoladeletters in eigen doosjes en verpakkingen

Chocoladeletter eigen design doosje

We hebben ook veel mogelijkheden om het gebied van het personaliseren van de verpakking van de chocoladeletters. Dit geeft een erg luxe uitstraling. Zeker wanneer een exceptioneel mooi design wordt gebruikt. Erg populair is onze chocoladeletter met eigen ontwerp verpakking, te krijgen met als inhoud een zelf gekozen letter uit het alfabet.

chocoladeletters in sleeve

Maar we hebben ook andere unieke verpakkingen zoals een zelf ontworpen sleeve waar drie letters in verpakt kunnen worden. Erg leuk wanneer de bedrijfsnaam uit drie letters en/of tekens bestaat.

chocolade hoefijzer

Ook hebben wij het chocolade hoefijzer van Amerigo in ons assortiment. Weer eens wat anders dan een standaard letter, maar zeker even passend met het Sinterklaasfeest.