×
  • Home
  • Sinterklaas relatiegeschenken, dit zijn de mogelijkheden!

Sinterklaas relatiegeschenken, dit zijn de mogelijkheden!

amerigos europallet 2

In december geven veel bedrijven relatiegeschenken aan personeel en klanten. Dit gebeurt veel rondom kerst en tegen het einde van het jaar. Maar juist met Sinterklaas relatiegeschenken weggeven is een een goed idee! Met een kleine leuke gift kun je al zeer attent zijn en jezelf onderscheiden. Zeker wanneer je jouw geschenk voorziet van een persoonlijke boodschap en het design vormgeeft in je eigen huisstijl of voorziet van het logo van jouw organisatie. Welke mogelijkheden heb je als je met Sinterklaas een relatiegeschenk wilt weggeven? We zetten er een aantal op een rijtje.

Banketletters, kies de letter of vorm

banketletter 3 aan elkaar-zonder doos

Een banketletter wordt altijd dankbaar ontvangen. Maar wanneer je een banketletter weggeeft als Sinterklaasgeschenk, zorg dan wel dat het er eentje van goede kwaliteit is. Versgebakken en met zuivere amandelspijs. De banketletters die je op onze website vindt zijn uiteraard ambachtelijk gebakken. Ze worden door de bakker pas gebakken wanneer je ze bestelt en we kunnen dus garanderen dat ze vers zijn en heerlijk smaken. Banketletters zoals ze horen.

Je kunt alle letters uit het alfabet kiezen. Daarnaast kunnen wij ook banketletters in de vorm van een logo maken. Dus ook in de vorm van jullie logo!

Ook is het mogelijk om drie letters in een doos te kiezen. Deze letters kunnen aan elkaar zitten of als losse letters in de doos geplaatst worden.

Bekijk onze banketletters.

Chocoladeletters, een eigen letter en verpakking

3 chocoladeletters in sleeve

Jaarlijks worden in Nederland vele chocoladeletters uitgereikt. Waarschijnlijk nergens anders ter wereld zoveel. Nu kun je een standaard chocoladeletter weggeven, maar je kunt de letter ook een persoonlijk tintje geven. De meeste van onze letters kun je personaliseren door middel van een sticker, topkaart of zelfs een geheel eigen doosje!

Bekijk zelf de mogelijkheden bij onze chocoladeletters.

We hebben binnen ons assortiment vele speciale letters. Bijvoorbeeld chocoladeletters prachtig gedecoreerde letters, heerlijke vullingen en toppings. Het is zelfs mogelijk chocoladeletters te bedrukken met een heerlijke eetbare print.

Jute zakken met heerlijke vulling

jute zak poco oliva

We hebben kleine jute zakken in diverse formaten. Bepaal zelf de vulling van de jute zak en kies er één doe aansluit op jouw wensen én budget.

Ook bij onze jute zakken is het goed mogelijk om een eigen boodschap toe te voegen aan het geschenk. Middels een topkaartje aan het zakje. Dit kaartje kun je natuurlijk helemaal zelf opmaken.

Bekijk onze jute geschenkzakjes.

Nog meer originele geschenken

Naast banketletters, chocoladeletters en jute zakjes hebben wij nog veel meer leuke en originele geschenken. Voor ieder budget hebben wij wel een leuk aansluitend product. Ieder jaar doen we hard ons best om ons assortiment te vernieuwen. Zo weten wij zeker dat we iedereen een passend geschenk kunnen aanbieden!

Wil je graag eens sparren over een geschikt cadeau? Onze adviseurs hebben al vele mooie geschenken geleverd, zij denken graag mee over een mooi geschenk. Neem gerust Contact op!

TEL: 078-8907766
E-MAIL: verkoop@banketletters.nl

Meer beelden van onze geschenken

Je vindt ze allemaal terug op onze website.

speculaas in koekblik amerigos europallet 2 Hou je taai blik Strooigoed 100 gram chocoladeletter decoratie 200gr Het grote boek van sinterklaas Het boek van Sinterklaas - met lekkernijen chocoladeletter-karamel-zeezout