ร—
  • Home
  • Speculaaspoppen voor diverse gelegenheden

Speculaaspoppen voor diverse gelegenheden

Speculaaspop

De Sinterklaastijd, een van de leukste periodes van het jaar. De sint en zijn pieten zorgen ieder jaar weer voor een lach op ieders gezicht in een tijd dat het alsmaar kouder wordt en het weer steeds bedroevender. Lekker eten, snoep met name, staat in die tijd centraal. Een van die lekkernijen zijn de speculaaspoppen. Deze is naast dat hij erg lekker is, geschikt als giveaway en zelfs als promotioneel product voor in de sinterklaastijd! Hij past in diverse gelegenheden en is naar je hand te zetten door middel van een gepersonaliseerde verpakking. We hebben een een aantal gelegenheden op een rijtje gezet voor je waar speculaaspoppen goed gebruikt kunnen worden.

Speculaaspoppen op school

Op elke school wordt jaar in jaar uit sinterklaas gevierd. De school deelt elk jaar weer wat lekkers uit en geeft elk kind een cadeautje mee. Dit kunnen ze met een speculaaspop op een wel heel leuke en persoonlijke manier doen. De verpakking van de pop kan bedrukt worden of het topkaartje kan helemaal zelf ontworpen worden. Hiermee geeft de school een heel lekker en mooi sinterklaascadeautje weg.

Bedrijfsfeestjes

Stel je organiseert een bedrijfsfeest. Dan wil je vast ook een leuke giveaway hebben voor alle bezoekers. Een speculaaspop is hiervoor erg geschikt, je kunt hem helemaal zelf vormgeven en hem helemaal aanpassen zodat hij aansluit op de kleuren en stijl van je bedrijf. Zo heb je een giveaway die heel lekker is maar ook perfect aansluit bij je bedrijf.

Beurzen of open dagen

Organiseer je een beurs, open dag of evenement? Dan ben je vast ook op zoek naar een leuke giveaway voor alle bezoekers. Dit moet een presentje zijn dat aantrekkelijk is, zodat iedereen er eentje meeneemt. En bovendien moet het presentje gepersonaliseerd zijn zodat iedereen die er eentje pakt of ziet weet om welk evenement het gaat. Een speculaaspop is hiervoor erg geschikt. Enerzijds omdat hij erg lekker is en iedereen er dus graag eentje meepakt. Anderzijds omdat je de verpakking kunt personaliseren en helemaal zelf kunt ontwerpen zodat hij past bij jouw evenement, beurs of open dag. Om die redenen is een speculaaspop heel erg geschikt om te gebruiken op dit soort gelegenheden.

Als relatiegeschenk

Ook is de Sinterklaastijd een tijd waarin je wel eens extra dankbaar mag zijn voor al je klanten en zakenrelaties. Spreek waardering uit naar al je relaties en geef een speculaaspop weg als relatiegeschenk. Personaliseer deze naar de huisstijl van je bedrijf en zo heb je naast een goed relatiegeschenk een heel goed promotioneel product. Een leuk extraatje of verrassing in de vorm van een lekkere speculaaspop zal niet snel vergeten worden!

Personaliseer hier jouw speculaaspoppen ยป