×
  • Home
  • Strooigoed om uit te delen

Strooigoed om uit te delen

strooigoed-A-kwaliteit-300x235

De intocht van Sinterklaas neemt niet alleen de goedheiligman en zijn hulpen met zich mee. Het betekent ook dat het écht tijd is geworden om aan het traditionele strooigoed te beginnen. Kruidnoten, pepernoten en andere snoepsoorten worden door de Pieten rondgestrooid vanuit een zak. Maar ook in de schoen of gewoon thuis als lekkers tussendoor komt het snoepgoed opeens weer in beeld. Natuurlijk lag het al maanden in de winkels, maar nu begint het echt te leven. Op zoek naar strooigoed om uit te delen? We hebben een aantal leuke opties. Met of zonder eigen naam, tekst en logo.

Bolletje uitdeeldoos

Voor wie aan grote aantallen kinderen snoepgoed wil uitdelen hebben wij de Bolletje uitdeeldoos in ons assortiment. De uitdeeldoos bevat 60 kleine zakjes snoep. We hebben twee varianten in ons assortiment.

bolletje-kruidnoten-uitdeeldoos

Bolletje uitdeeldoos zakjes kruidnoten a 60 gram

bolletje-chocolade-kruidnoten-uitdeeldoos

Bolletje uitdeeldoos zakjes chocoladekruidnoten a 35 gram

Beiden dozen bevatten dus 60 zakjes. Het gewicht verschilt wel per soort.

Gepersonaliseerde zakjes strooigoed

strooigoed-100-gram

Wil je het strooigoed een persoonlijk tintje geven of werken aan je branding? Dan kun je kiezen voor een zakje strooigoed met een eigen topkaartje. Dit kaartje kun je zelf opmaken of je kunt kiezen voor één van onze standaardlabels en hier je eigen logo en tekst op plaatsen.

 

Bulkverpakkingen

Je kunt natuurlijk ook voor een ouderwetse (jute) zak met strooigoed gaan. De inhoud hiervan kun je natuurlijk bij ons aanschaffen. We hebben een aantal opties voor je. JE vindt ze allemaal terug op onze pagina met grootverpakkingen strooigoed.

Strooigoed A-kwaliteit Zak 7 KG

strooigoed-A-kwaliteit-300x235

 

 

 

 

 

 

Een zak met heerlijk strooigoed. Ideaal voor het vullen van de klassieke zak van Sinterklaas! De zak bevat onder meer kruidnootjes, schuimpjes en tum tums.

Kruidnoten van Bolletje Zak 5 KG

bolletje-kruidnoten-300x235

 

 

 

 

 

 

Deze grootverpakking bevat de heerlijke knapperige kruidnootjes van Bolletje. Kwaliteit kruidnoten dus!

Pepernoten Zak 4 KG

pepernoten-zak-4KG-300x235

Vaak worden de termen kruidnoten en pepernoten door elkaar heen en voor hetzelfde product gebruikt: kruidnoten. Maar dit zijn de échte pepernoten, natuurlijk van topkwaliteit!